Gå videre til hovedindholdet

Verdens bedste økologiske olivenolie!

Denne økologiske olivenolie i premium kvalitet er den mest prisbelønnet olivenolie i Spaniens historie! Olivensort: Hojiblanca Region: Córdoba
Rincon de la Subbetica 500 ml leveres i elegant gaveæske som vist på foto. Olivenolien der er et must for enhver gourmet! Smagen er afbalanceret, kompleks og harmonisk.
Et væld af nuancer i en nænsomt og omhyggeligt produceret premium olivenolie. Du kan anvende den rå til alle retter hvor smag og kvalitet skal være det bedste.. Rincon de la Subbetica er et sandt kullinarisk mesterværk af olivensorten, Hojiblanca. Olivenfrugten til denne olie, er fra den første nænsomme høst så smag og karakter bevares optimalt.
Rincon de la Subbetica har vundet mere end 200 priser ved internationale prestigefyldte konkurrencer de sidste 30 år. Denne olie har vundet guldmedalje for verdens bedste økologiske olivenolie, 3 år i træk.

Anbefales til al slags kød, salater, dressinger, som marinade, til brød, pasta, pizza og alle gourmet retter hvor der ønskes et ekstra pift af gourmet.

Smags vurdering af 'Rincon de la Subbética' udført af Kirstenssaladcorner :

Jeg har været SÅ utrolig heldig, at få lov til at lave en prøvesmagning af den flergangs prisvindende økologiske ekstra jomfru olivenolie, 'Rincon de la Subbética'.
Jeg har smagt olivenolien ren, med frisk hjemmebagt foccacia og flutes, i en salat med laks og til stegte grøntsager. Det er en olie, som fungerer i selvstændig form, men også i vinaigretter.
Denne olivenolie kan give liv til dine salater og grønsager her i vinterhalvåret, hvor alt er trist og blegt. Men den er også et godt modspil til alt sommergrønt.
Idet du åbner den smukke flaske, bliver du mødt af den skønneste duft af forår. Dufte der associere til den første gåtur i den ny udsprungne skov samt en nyslået græsplæne.
Hælder du olivenolien op, træffes du af den smukkeste grønne farve, som går godt i spænd med friskbagt brød, sprøde salater, grillede grøntsager, kød og fisk.
Den 'grønne' duft fortsætter over i en grøn smag af oliven, grønne urter, en snært af grøn citrusfrugt. Sågar en smag af tomat, nærmest en varm og aromatisk tomatpuré. Samt en let bitterhed og skøn fedme. Afslutningsvis har olien en varm krydret peber note.
Helt igennem en fantastisk økologisk ekstra jomfru olivenolie. En olivenolie med mange noter som resulterer i en kompleks og nuanceret smagsoplevelse.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Soliva.dk olivenolier af bedste kvalitet

En forhandler af extra jomfru olivenolie der bør fremhæves, er Soliva.dk. Udvalget er spanske olivenolier af høj kvalitet, mange af dem i gourmet og premium kvalitet. Soliva.dk har fokus på olivenolier vi ikke så ofte ser i Danmark. De er alle extra jomfru olivenolier og fra anerkendte olivenproducenter i Spanien men derudover er det en kvalitet du ikke finder i supermarkederne. De gængse olivenolier man finder i supermarkederne er ofte af blandinger fra forskellige producenter og fra forskellige land. Olierne hos Soliva.dk har alle et oprindelsesland, Spanien, og er dyrket, høstet og pruduceret af hver deres olivenbonde. Soliva.dk har et pænt udvalg af premium olivenolier. Det er olivenolier af ypperste kvalitet og ofte i en limited edition. Olivenolier i den kvalitet er svære at finde i Danmark og meget dyre hvis du kan finde dem på nettet. Hos Soliva.dk finder du olivenolier af premiumkvalitet og endda til en meget rimelig pris. Et ekstra plus er de elegante og smukke flasker som pr

Kend din olivenolie

  Olivenolie er lækkert, sundt og nemt at bruge i madlavningen. Derfor er det vigtigt at du kender din olivenolie. Hvad består den af? Hvad er den velegnet til af madretter, hvornår er det en extra jomfru olivenolie og mange flere spørgsmål vil blive bevaret i denne artikel om extra jomfru oliven olie. Olivenolie er ikke bare olivenolie. Extra jomfru olivenolie er den bedste kvalitet af olivenolier. Alt andet er blandinger, olivenrester og flerpresninger og må ikke kaldes extra jomfru olivenolie.Hos de bedste extra jomfru olivenolie kender man druesorten og producenten, i modsætning til mange af supermarkedernes extra jomfru olivenolier der ofte er et blandingsprodukt fra forskellige producenter og forskellige lande. Extra jomfru olivenolie er den første koldpresning og holdes ved en temperatur på maks 27 grader og det er tillladt at blande fra forskellige olivenmøller der overholder de krav, men produktet er ikke så høj kvalitet som en olivenolie fra een olivenolieproducent og hvor du